Stoke City – Manchester United 1:1

Inkonsekvent natt for Manchester United. Siden avgjort i fjerde minutt innstillinger kan være Unibet Den beste mobil-appen Unibet gratis bonus opp til 1000 Kr glad for poenget – Wayne Rooney i tillegg vakkert frispark brøt rekorden for Bobby Charlton og er nå den beste målscorer i historien til denne store klubben. Frustrerte ineffektivitet avslutninger, men sto på Stoke to flere poeng.

Mens Manchester konvertere sine sjanser ville ikke lykkes, Stoke dratt nytte av deres aller første og nesten bare. Og det er ikke engang en sjanse. I det nittende minutt vant Crouch en av sine femten hoder, Allen zakombinoval s Arnautovic fra ham og ballen går til Pieterse. Hans kors deretter ved et uhell slo inn Mata De Gey, som ikke hadde klart å stoppe ballen i veien for nettverket.

Hovedtyngden av innsatsen og oppgjøret viste avdelinger Jose Mourinho og trettiende minutt pause pause. Innlegget underdog eller mistilpasset spilleren er ganske mye signert Juan Mata, som etter selvmål i litt lime unnlatt å rydde opp Ibrahimovićovu incitament. Alene foran tomt mål sendte ballen høyt over tverrliggeren.

Mislyktes men ikke hans kolleger, Zlatan hadde en merkelig altruistiske dag og for en liten stund i straffefeltet igjen prøvde å finne en bedre bygget lagkamerater. Denne gangen har han sluttet å skli Martins Indiho. Utmerket posisjon til poengsummen hadde omtrent straffe Mchitarjan, men med dette eksperimentet ville neppe grep Rugby mål. Og når du Pogba scoret et mål og slengte han slog akkurat der han sto Lee Grant.

I andre omgang var bildet litt annerledes spill. Selv om Manchester United hadde territorial dominans, og ganske mye nesten 70 prosent, men i Bruk vår link for å få den beste Unibet bonus praksis ikke får en sjanse til. Opptil en fjerdedel av en time før slutten av å holde ut i solid sjanse Rashford, men Rooney kors sendt av banen. På slutten av ordinær tid, så slikket tverrliggeren Lingard.

Minst et Bet365 bonus og Vervekode poeng for uavgjort, men levde å se Red Devils, og i fjerde minutt innstilt tid. Wayne Rooney gikk direkte spark fra en relativt skarp vinkel, hang rett under tverrliggeren, og ble den beste målscorer for United i klubbens historie.