Kucka előtt doubleheader: A négy pont a legnagyobb megelégedésére

Bratislava. Dolgozott nyugodt, állandóan mosolyog, és viccel. Érezhető volt, hogy egy nagy finom. Juraj Kucka a múlt heti játékos az AC Milan, a klub tartja remek, mint egy gyermek, és viselte mezt.

A történelem futball AC Milan klub helység két szám után azonnal Real Madrid. AC hétszer nyerte meg a legrangosabb Bajnokok Ligája, a gyűjtemény tizennégy európai trófeát.

Transfer Kuck egykori klubja Genova szerint az olasz média, paradox módon, nem keresnek. AC dönthető hárommillió euró, négy évvel ezelőtt már kivetett Sparta Praha az Kuck még mintegy hatszáz ezer euró tovább.

Milánó fordítanak évente a fizetések a játékosok mintegy száz millió euró volt, Genova 27,4 millió.Nyeremények az AC tartományban 600,000-4.000.000.

„Én már valahogy lemondott menni Törökországba. Örülök, hogy az utolsó pillanatban sikerült AC és én maradtam Olaszországban. „

” Nem, egyáltalán nem. Mindig tanultam csak a média. Azt írta, hogy én is ott, de egyik sem. Eddig ez volt a hivatalos.


Nem vagyok biztos benne, hogy a klubok érvelt, de nekem senki nem mondott semmit. „

” Igen, nekem személyesen hívott az ügyvezető igazgató az AC Adriano Galliani, megvolt első kézből „.

„azt mondta, hogy a Genoa egyetértettek abban, hogy boldog lenne, ha odaértem.”

„én csak az unibet sportfogadás bónusz autóban, csak mentem Genova képzés, ezért is van az öröm nem ugrik. Én kellemesen meglepett.Ez egy nagy megtiszteltetés. „A montázs a legjobbak Juraja Kucka a tavalyi szezonban.

” folytatása a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Te is egy előfizető éves előfizetés 29 € érdekében Akár 17 80 €, míg a havi előfizetési Negyedéves előfizetés 9,90 € rendelés Add 1,80 €, míg a havi előfizetési havi előfizetési € 0,98 € 0,98 könyvárakra érvényes új előfizetők az első hónapban. Egyéb hónap irányuló ára € 3.90.Már van egy előfizetéssel – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek TV OKO / WORLD TV, hétvégén és korlátlan fórum vitairatairól korlátlan hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone Folytatás a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Unlock ezt a cikket 0,50 € Unlock fizetés után a cikk néhány másodperc feloldja és folytathatja olvasás éves előfizetés 29 € rendelés akár € 17,80, míg a havi előfizetési havi p redplatné 3.90 € Rendelés Már előfizetett – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és unibet online sport fogadás interjúk mellékletek OKO TV / TV WORLD , hétvégi fórum és korlátlan számú vitairatairól korlátlan hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone

unibet ingyen fogadások