“Jag är inte bara en kvinna i fotboll. Jag – läkare”

Sportspel: översyn av kasinot
Som det visade sig, Jurgen Klopp har fattat rätt beslut genom att bjuda in den armeniska playmaker. Mkhitaryan avslöjades omedelbart, men idag Thomas Tuchel, kanske, fullt nöjd med denna överföring. I början av säsongen inte en enda laget mål, inte utan medverkan av Henry. Han tydligt ser området som en av de faktorer som Aubameyang nu låtsas att slå rekordet av Gerd Müller. 6 mål och 11 assist under den första delen av säsongen – är inte anständigt resultat?

1.Douglas Costa

Tidigare partner Mkhitaryan på Shakhtar längre än de andra stjärnorna i Donetsk laget var långsam att flytta från Ukraina. Han bestämde sig på detta steg först förra sommaren, att vara i Bayern. Intresset för att kusten var närvarande i många kända Europeiska klubbar under hans tal hemma för Gremio. Men i Brasilien, Shakhtar har ett utmärkt rykte, men ändå kunna erbjuda villkor som är svåra att ge upp unga spelare. För fem år i Donetsk Costa tillbringade 141 matchen, och ju längre, ju mer det var uppenbart att han hade tappat all motivation för ytterligare föreställningar i Premier League.

Övergången till “Bayern” var ett viktigt steg för den Brasilianska. De som tvivlat på hans framtidsutsikter är allvarligt fel. Costa utsågs till bästa spelare i den första delen av säsongen i Bundesliga. Han dök upp på fältet 14 gånger, poäng två gånger och ger 12 assist. Denna siffra gör det möjligt för honom att vara på topp lista över de bästa assistenter i turneringen. 30 miljoner euro investerats Bayern münchen i Costa, även nu verkar otillräcklig mängd.

Läkare i modern fotboll spelar en stor roll. Deras arbete beror på hur snabbt spelare återhämtar sig från skada eller som sällan kommer att vara gäst på sjukstugan. Men läkarna ofta kvar i skuggorna, med undantag för att Eva Carneiro. Men det finns stora läkare i vårt land, att hans berömmelse och erkännande genom arbete, arbete och arbete igen.

“Funktionellt utbildade idrottare som inte alltid är den mest hälsosamma idrottsman”

Nyligen “Spartak” gått den traditionella undersökning. Det är något annorlunda från den förra?
– En fördjupad medicinsk undersökning av idrottare är enligt alla internationella standards och ingår granskning av alla specialister: kirurgen, traumatologist, allmänläkare, läkare, ögonläkare, neurolog, ÖNH-läkare, tandläkare. Även instrumentala metoder för undersökning: blodprover, ultraljud, funktionell diagnostik (löpband test på löpband med gas analysis). Januari en medicinsk undersökning sker omedelbart efter idrottare, men funktionella prestanda och fysisk träning av idrottare, som alltid, var hög.

– Den extra vikten är ett problem för röd-vitt? Eller hålla dig i form?
– Varje spelare av “Spartacus” var målade med ett individuellt träningsprogram under semestern, som de hade. Därför ingen extra vikt eller mycket dåligt skick, men det var det inte.

– Min sista fysiska bästa resultat var Denis Glushakov. Han var bättre än andra?
– De viktigaste parametrarna som beskrivs på den funktionella test körs i anaerob läge (en av de indikatorer på uthållighet speltid i den försurning av kroppens vävnader), tidpunkten för förekomst av anaerob regimen, puls, anaerob tröskel, maximal syreförbrukning och syreförbrukning när den når den anaeroba tröskeln. Alla indikatorer Denis visade det bästa resultatet.