Hull City – AFC Bournemouth 3:1

Jedan od dvadeset prvog kruga utakmica u engleskoj Premier ligi bila bitka odvija četiri sata u Hull. Početna City, koji tablica prve lige su najnoviji i tako klize mjesto koje dočekao Bournemouth, što je u suprotnosti sezone daleko premašila naša očekivanja i napredovati sve do nedavno, ekipa iz četvrte engleskom gornjem natjecanja nakon što je sjedio dvadeset rundi igrao na čvrstim devetom mjestu.

Položaj favorit dokazao tim već u trećoj minuti kada je poslao kući Maguiere Harry propustio zemlju ilegalno Fraser i sudac zazviždi u zviždaljke. Je započeo je kazneni udarac, čije izvršenje je stajao Stanislas i iako domaćine Bet365 bonusi golman smjeru njegove slike snimljene, spriječeno je prvi pogodak na utakmici.

U trideset drugoj minuti s Hull City je uspio da se nosi. Robertson s lijeve strane pronašao odlično pripremljeni Hernández propustio glavom smjestio rezultat na 1: 1, što je također ustanovio na pola vremena.

Nakon povratka iz kabine Tigrovi otišao nakon samo pet minuta u vodstvo. Ponovno je došlo do Abel Hernandez, koji je gurnut u vremenu solo akcije i Hull je vodio 2: 1. U šezdeset sekundi minuta, možda Bet365 klađenje malo neočekivan pobjeda još Unibet bonusi odlučio Hull posljednji slobodni udarac. Rozehrával Snodgrass, na rubu kutije onda je dobio završiti Huddlestone i njegov tim ispao u svoju mrežu Tyrone slabih strana.

Outsider natjecanje Hull City kod kuće i tukli Bournemouth 3: 1, a stol je sad šesnaest, AFC pao na jedanaestom mjestu.