Harc a lustaság – start fogyás

Néha előfordul: megállapították, hogy a fő indítéka a fogyás, úgy döntött, egy időre, aztán a diéta, de valami zavarja. Megérteni az indíték fél siker. Meg kell érteni az ok, hogy miért nem tudsz lefogyni. Ilyen okok miatt három. Ezt:

Úgy döntött, a rossz indíték. Például, azt szeretné, hogy vonzó, de az igazi indítéka az a törekvés öröm az életben. Az étel csak egy kis móka a hatalmas világ.
Komoly egészségügyi problémák. Fogyás, különösen akkor, ha túl sok a súly mindig forduljon orvoshoz-endokrinológus. Szakember segít megérteni, hogyan kell fogyni megfelelően, a minimális stressz a szervezetben.
Pszichológiai problémák. Az emberek szeretik, hogy “jam” intrapersonal, interperszonális problémák. Kezdjük egy utat a pszichológus.

Harc a lustaság – start fogyás

Fogyás – az a jelenség, hogy egy nap. Meg kell készülni. S küzd a lustaság, ami lehet egy komoly akadály. Meg lusta – érzés, két oldala van. Egyrészt a lelkiismeret, másrészt a lustaság kíséri az ember mindig. A vágy, hogy feküdjön a dívány enni a kedvenc édességed válik egy rögeszme. Hogy ezt a harcot, értsd: munka, állandó foglalkoztatás – a fő azt jelenti, hogy a harc a lustaság.

Határozza meg a végső cél. Írja a papírra, hogy vizuálisan képviselje őt. Akkor a fő cél, osztott meg a kisebbek. Például, a fő cél az, hogy anya lett.

A kisebb célok a következők:

menj az orvoshoz, hogy szakértői tanácsadás;
a felülvizsgálat étrend;
3-szor egy héten megy az edzőterembe.

Harc a lustaság, az világosan látja a lehetőségeket, illetve azt jelenti, hogy a cél elérése érdekében. Segít tervez a nap, hónap, év. Rendszerezése, az élet nem engedi, hogy nyugalom, légy lusta. Dolgozzon ki egy jutalmazási rendszer az elvégzett munka. Ez létre fog hozni a hatás a jól megérdemelt kikapcsolódás, ami ellentétes a lustaság.

Hogyan kell motiválni magad sport

A harcot a lustaság a fő sport. Azt tanítja, fegyelem, meghatározása. A kérdés az, hogyan motiváld magad, hogy a sport asszisztensek lesz egészséges életmód, helyes táplálkozás. Nem rossz szokások vagy minimalizálja őket segít hiszem, vékony. Végtére is, a motiváció, a sport forrása lesz a vágy, hogy a testét, jó állapotban.

We recommend: kattintson tutuj and a page for Romanians pagina interntetowa