Den eneste incentiv til å være en høyere premie

Spørsmålet er, tror du på klubben, en plass i topp fire er fortsatt mulig å vinne. Men er det egentlig? Chelsea vil ikke være mye av en forskjell hva de finner sted, om det er fra det femte til det 17.. For dem er det bare første omgang, eller, i verste fall, en stilling som gir rett til å spille i Champions League neste år. Ellers, for å bevise for dem at det er rett og slett ingen, og det er ingenting, gitt at de har vunnet vm-tittelen forrige sesong.

Den eneste incentiv til å være en høyere premie. Siste år to neste lag i vm ble delt 1,2 millioner pund, men de er ikke tallene for som Roman Abramovich vil kreve for å gi særlig hardt. Og i lys av den kommende store TV-avtale som kommer til å crazy klubber inntekt, noen ekstra millioner bare ikke vil bli lagt merke til av eieren av laget. Dermed insentiver for markedsføring av tabellen som mulig, og spesielt ikke i sikte.

I stedet, det mest fornuftige ville være å ta et kurs på kamp i Cup-konkurranser. Virkelig presse Premier League, absolutt ikke verdt det, men å tvinge sine ledere til å belyse svette i hver kamp i mesterskapet, også ville være en feil. De har allerede nådd den fjerde runden av FA-Cupen, der de Skinner ytterligere møte med “Odd” eller “MK dons”. Selv for å forstå “aristokrater” er mer enn akseptabel motstandere. I Champions League på nesen møte med den franske mester PSG. Motstander er veldig vanskelig, men ufremkommelig å kalle det som umulig.

Jeg antar det er ganske åpenbart at det i de to konkurransene de har mye større sjanse for å lykkes enn å puff, og brakte i midten av bordet i det innenlandske mesterskapet. Så hvorfor ikke fokusere på de turneringene hvor målet virker mer oppnåelig enn du allerede mistet håpet i EPL.

Nå har de spilt mot Arsenal i februar vil ha en stor kamp mot “Manchester United”. Hvis du setter av noen indre stolthet som ikke vil tillate deg å spille uforsiktig mot klubber som er våre største konkurrenter, hva er poenget med Chelsea til å gi alt i disse kampene? Mye bedre å fokusere på to kamper mot PSG i den mest prestisjefylte club-turneringen i den Gamle verden, og sørge for at kampene i London og Paris, og to ledere vil passe inn i optimal tilstand.

Ikke verdt hovmodig kurve, når det kommer til muligheten til å vinne Champions League. Selvfølgelig, dette året er det mye vanskeligere enn det forrige, men ikke alltid det beste laget til slutt løfter Koppen over hodet hans. Chelsea er trolig det beste eksempelet på dette: den sjette plass i mesterskapet i sesongen 2011/2012, en rekke problemer, et skifte av trener i løpet av sesongen, som endte med seier i FA-Cupen og en uforglemmelig München i finalen mot hjemmelaget i kampen for “ushasty” trophy.

De resterende spillene i mesterskapet skal være for Hiddink en slags varm-up-feltet i oppløpet til viktige møter i Champions League. Dette vil hjelpe ham en riktig fordeling av spilletid mellom ledere som ikke må miste spillet i dag, og til å være så fersk i de viktigste kampene. Dette vil også tillate å gi en tilstrekkelig mengde av spilletid for unge talenter i London-lag, som for eksempel Loftus-cheek, Kennedy, Traore og kanskje til og med Bamford. For dem er det en Gylden mulighet til å bevise deg selv til i neste sesong oppriktig å banke på døren av de viktigste struktur. Og ellers, de vil være i stand til å betale oppmerksomhet til andre klubber, hvis det vil være unødvendig for Chelsea.

Kort sagt, det er ingen grunn til at de ikke skulle “score” på det innenlandske mesterskapet. All din oppmerksomhet bør være fokusert på FA-Cupen og Champions League.