6 asioita Pepe Guardiola

Artikeln källa: Comeon
Fiksuja ihmisiä, ei ole kovin vaikuttava, kenen toimesta ja kuinka paljon leirillä sijoitettiin ze Luis, koska yleisö muistaa Cabo verdiana tyhmästi sotkee ratkaisevan hetkiä virallisia pelejä. Osaavat ihmiset ymmärtää: Davydov, kunnes Messi ohitti vain antropometrisiä indikaattoreita – 6 tuumaa ja 5 kiloa. Hienovarainen ajatellut ostaa Melgarejo, sitten tuli teksti, se näyttää minulle huonoja tapoja. Joukkue häviää, mutta toteaa. Et pelkää tulevaisuutta “Spartacus”? Mutta nyt? Uskot Euroopan alueen lopussa kauden, jos siirto on edelleen rauhallinen?

Minulla on – ja minun on tunnustettava, tuuletin ja paljon kysymyksiä hallintaan capital club. Yksikään niistä “Spartacus” ei ole vielä vastattu selkeästi. Mutta kuulin äskettäin, entinen poliitikko ja nykyinen jalkapallovalmentaja on populistinen merkittävä lause: “Haluan voittaa tämän mestaruuden. Miksi ei? Jos voitamme kaikki loput ottelut, voimme voittaa otsikko”.

Ei, hermostunut hymy kasvoillani, en ole peloissani. Mennä lippu Jerevan. Nauraa Shabazi yhdessä. Vaikka hän jätti seuran, mutta hankala tyyli hallinta, luulen, kauemmin kuin kukaan meistä.

1. Hän rakastaa Peter Crouch

Aikana world Cup vuonna 2006-m vuodessa, Guardiola oli kiireinen kirjallisesti artikkeleita El Pais, ja monet heistä ovat todellinen ilmestys. Näin ollen katalonian säästellyt imartelevia sanoja Englannin hyökkääjä Peter Crouch.– Rooney voidaan kutsua eniten vaikuttava ja ratkaiseva pelaaja, mutta Crouch sanelee pelin. Hänen kanssaan sinun täytyy pelata hänen sääntöjä, ja nämä säännöt on hyötyä kaikille.

– Hän tietää, mitä tehdä ja miten pelata ja ilmassa, ja jalat. Sen etu – verkkojen peli. Hän tietää, että hänen tehtävä ei ole vain seisomaan rangaistus vastustaja, mutta myös säilyttää virtaus peli. Hän ottaa pallon ilmasta tuhat kertaa ja koskaan menettää. Vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta harvat tietävät, miten. Muita on vaikea geeli joukkueen kanssa, joku uskovat, että heidän tehtävä on erilainen kuin muut. Englannissa on Crouch – kirjoitti Guardiola.

2. Hänen valmennus ura alkoi Meksikossa

Ammatillinen Guardiola valmennus ura alkoi virallisesti vuonna “Barcelona B” vuonna 2007, mutta tuolloin hänellä oli jo jonkin verran kokemusta. Kesäkuussa 2005, PEP on valmis ura pelaaja, ja sitten hän alkoi osallistua valmennus-kurssi. Kuitenkin talvella hän yhtäkkiä muuttunut hänen mielensä ja päätti palata jalkapallo jotta pelata vastaperustetun klubin “Dorados de Sinaloa” Meksikosta. Syy? Siellä hän valmensi hänen idoli Juanma Lillo, joka PEP halusi oppia perusasiat valmennus taitoja.

“Dorados” Guardiola leikitteli musta kirja, johon kirjataan kaikki tekniikoita Lillo. Se puolestaan pyydettiin tutkia vastustaja ja opettaa joukkuetoverinsa tekniikka ja taktiikka. Tiesin, että hän olisi tullut suuri valmentaja. Hän oli kaikkea muuta: muita ollut, ja sitten vähitellen tullut valmentajat, tulla valmentaja pelin, sanoi Lillo. Guardiola, joten hän oli vaikuttunut, että hän oli kutsuttu penkki valmentajat, kun hän pelasi. Usein joukkueet jaetaan Lillo, ja PEP. Hänen mentori Guardiola myöhemmin tapasivat vuonna 2010, kun Lillo oli pyytänyt valmentaja “Almeria”. Barça sitten voitti 8:0, ja Lillo oli potkut. Hän osaa kiittää…

3. Hänen avustajansa, legendaarinen Olympiavoittaja

On paljon Guardiola on avustajia Münchenissä, mutta hän niistä erottuvat koska sen legendaarisen aseman. Manuel Estiarte ei jalkapallo pelaaja, mutta hänen urheilu oli vesipallo. Estiarte osallistui kuusi Olympialaiset, ja oli niin hyvä, että hän sai lempinimen “Maradona vesipallo”. Tällä Barca hän oli tärkein tukija Pepa – hän oli arvostettu by pelaajat, ja he luottivat häneen. On se parempi kuin muut voisivat ymmärtää psyykkisen tilan potilaiden. Münchenin Manuel jatkoi työskentelyä Guardiola, ja hänen oma, olemme todennäköisesti nähdä Manchester city.

4. Hänen ensimmäinen lähtö Barca ei ollut miellyttävä

Kun Guardiola jättää Bayern, hän saa annoksen hyvin ansaittua kiitosta vain, koska se oli hänen lähtöä Barcelonasta vuonna 2012. klubi oli kuukauden suruaika. Hän lähti kuin legenda. Mutta se ei ole aina niin. Vuonna 2001-m vuodessa, kun pelaaja Guardiola sanoi hyvästit club, hän teki sen salaa.